Weblog de MontañaWeblog de Montaña
 Jam Jam
Ets a » Weblog de Montaña » Arxiu de Videos » January 2014 » Pic De Fontfreda Pel Corredor Central
Wednesday 15 de January de 2014, 20:58:53
Pic de Fontfreda pel corredor Central
Tipus d'Entrada: VIDEO | 3 Comentaris | 1879 visites

Aquest diumenge vam seguir la mateixa sortida que fa anys va fer en Madveras. El Pic de Fontfreda pel corredor central de la seva cara O NO, i baixada cap a l'Estanyol, una sortida perfecta.


3 Comentaris
Enviat per Beringer el Sunday 8 de January de 2017

“bona nit:en primer lloc bon any, y moltes gracies per els teus videos me han ayudat molt.la meva consulta , amb tinc que comprar un jocs de piolets, per fer canals no massa complicades, y me agradaria quin son els mes adecuas, gracias”
Enviat per Beringer el Sunday 8 de January de 2017

“bona nit:en primer lloc bon any, y moltes gracies per els teus videos me han ayudat molt.la meva consulta , amb tinc que comprar un jocs de piolets, per fer canals no massa complicades, y me agradaria quin son els mes adecuas, tinc 60 anys y molta ganes de montaña, con sempregracias”
Enviat per Jam el Thursday 12 de January de 2017

“HOLA NOI, Moltes gracies, m'agradaria poderte aconsellar , pero vaja estic segur, que en un lloc especialitzat ho faran millor, nosaltres com que en les sortides que fem, com aqueta mateixa, la canal nomes es una parta de la sortida, portem un piolet de travesa, i un altre de mes tecnic, per si hem de fer piolet traccio en algun lloc complicat. Que et vagi molt be”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook